Ledenraadsvergadering

Ledenraadsvergadering

Uitnodiging ledenraadsvergadering najaar 2018

Op zaterdag 17 november a.s. wordt de najaarsvergadering 2018 van de DVZW gehouden. Deze zal plaatsvinden in Café Restaurant Rustburcht aan de Strevelsweg 744-746 (nabij Zuidplein) te Rotterdam. De vergadering begint om10:30 uur (inloop vanaf 10:00 uur). Alle ledenraadsleden alsmede de leden die zich hebben aangemeld als potentieel ledenraadslid, ontvangen een uitnodiging met de agenda en de daarbij behorende stukken. Naast afhandeling van enkele huishoudelijke zaken, zal de heer Cees Smit, voormalig bestuurder van de Nederlands Vereniging van Hemofilie-Patiënten een voordracht houden met als onderwerp “Leven met hemofilie en het belang van de donor daarbij”.

Naast de ledenraadsleden en degenen die zich hebben aangemeld om ledenraadslid te worden, zijn ook de leden welkom die kennis willen maken met het werk van de Donorvereniging Zuid-West.

Wanneer u van plan bent om te komen, stuur dan een mailtje aan bestuur@dvnl-zw.nl. Dan sturen wij u de agenda en de bijbehorende vergaderstukken.

We sluiten de vergadering af met een gezamenlijke lunch met alle aanwezigen. Heeft u een allergie, vermeld dat dan bij uw aanmelding.

En natuurlijk worden uw reiskosten vergoed.